Sistemul de achievements și traducerea aplicației în limba engleză

Proiectat de echipa noastră de dezvoltare, sistemul de achievements CashControl sau badge-uri, așa cum le numim noi, sunt un nou mod de a recompensa utilizatorii pentru experiența lor cu aplicația CashControl. Sperăm ca această functionalitate să încurajeze utilizatorii să stăpânească și mai bine aplicația, iar în acest mod să devină și mai eficienți în ceea ce privește managementul finanțelor personale.

Pe scurt, sistemul de achievements oferă o modalitate pentru utilizatori de a obține recunoaștere pentru noile abilități de gestionare a banilor. Acestea pot fi folosite pentru a nota realizări, succese, a stabili obiective și a motiva comportamente.

În prezent există 42 de achievements ascunse care așteaptă descoperirea ta. Recompensele obținute și detalii despre modul în care le poți obține pe toate, găsești accesând pagina Achievements. Am vrut, de asemenea, să le face cât mai distractive, astfel încât trabuie să te aștepți să câștigi cele mai neașteptate recompense și să fii surprins/ă cu progresele înregistrate în sănătatea ta financiară.

Ne bucurăm de asemenea să vă informăm de faptul că odată cu noul release (1.5.2) am făcut disponibilă și traducerea aplicației în limba engleză. Setările de limbă se pot modifica de acum din pagina Profilul Meu.

Februarie 18, 2013 Scris de: CashControl
Înapoi la pagina precedentă

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate prin simbolul *

*

Puteți folosi aceste HTML tag-uri și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>