Rapoarte, complet redesenate

Dacă partea de introducere a veniturilor și cheltuielilor este efortul pe care te străduiești să-l faci zi de zi, atunci rapoartele sunt cu siguranță recompensa.

Cu toate acestea, formatul actual al rapoartelor deși comunica informațiile importante, avea nevoie de îmbunătățiri majore atât ca funcționalitate cât și ca design. Cu acest scop în minte, am atacat problema și în cele din urmă am găsit soluția.

Rapoartele principale pe care CashControl le oferă sunt pentru cheltuieli, venituri și împrumuturi. Cel mai important dintre acestea este clar cel pentru cheltuieli, însă forma actuală a rapoartelor necesita un click suplimentar pentru a ajunge la acestea. Am hotărât că noua pagină de rapoarte va deschide direct raportul pe cheltuieli. O altă problemă a raportului de cheltuieli era că afișa raportul pe luna curentă, însă la început de lună acesta era inutil. Am decis deci că până în data de 10 a lunii, vom afișa implicit luna anterioară, iar după data de 10 luna curentă.

Rapoarte

A doua mare problemă a rapoartelor pe cheltuieli era că necesita navigarea între diferite pagini pentru a obține informații despre diferite categorii, lucru pe care l-am găsit incomod în utilizare. În noul design, toate informațiile despre categorii și grupuri de categorii pot fi accesate direct în aceeași pagină. Printr-un simplu click pe o categorie, se afișează un grafic de evoluție a cheltuielilor în categorie pe ultimele luni, iar pentru un grup de categorie se afișează atât un piechart cu distribuția cheltuielilor în subcategoriile sale, cât și un grafic de evoluție a grupului de categorii pe ultimele luni.

Detalii Categorie

Surprize plăcute se vor găsi și pentru rapoartele de venituri și împrumuturi, sperăm însă că acest preview să vă fie plac.

Mai 10, 2012 Scris de: Vlad
Înapoi la pagina precedentă

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate prin simbolul *

*

Puteți folosi aceste HTML tag-uri și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>