Aplicații mobile complet noi

Aplicațiile mobile pe care le are CashControl acum au câteva minusuri pe care utilizatorii ni le-au comunicat în ultimele luni: merg încet, au crash-uri ocazionale (sau chiar frecvente pe unele telefoane Android), sincronizează greu informațiile, etc.

Motivul pentru care au apărut toate aceste probleme este că aplicațiile au fost contruite pe un framework care deși a permis dezvoltarea rapidă și lansarea lor pe ambele platforme cu același cod, s-a dovedit să nu fie o soluție fiabilă.

Așadar am luat decizia de a reface complet aplicațiile mobile pe Objective-C și respectiv Java, fără nici un framework, pentru a investi astfel într-o soluție de viitor care să producă un produs finit pe măsura aplicației web.

Noile aplicații, pe lângă o rulare impecabilă, vor fi traduse, vor suporta tag-uri pe toate tranzacțiile, editare de cheltuieli defalcate, și vor pregăti terenul pentru noi funcții: împrumuturi, atașare de documente, rapoarte, etc.

Ambele aplicații sunt într-un stadiu avansat de dezvoltare și vor fi lansate pe finalul lui Februarie.

Vă mulțumim pentru răbdare

Ianuarie 29, 2013 Scris de: CashControl
Înapoi la pagina precedentă

Un răspuns la Aplicații mobile complet noi

  1. Bogdan :

    asteptam cu drag noua versiune :)
    toate gandurile bune

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate prin simbolul *

*

Puteți folosi aceste HTML tag-uri și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>